mandag den 12. marts 2018

Min træning uge 10

I uge 10 af min træning gik det bedre, så jeg er ganske godt tilfreds med min indsats :-)

Jeg føler, at den øgede dosis af det antidepressive medicin hjælper mig, for jeg er i bedre humør og er kommet ud af den mentale tåge.

Sukker er det derimod ikke gået så godt med, for jeg har spist lidt for mange sukkerholdige ting. Det må jeg forbedre.

Jeg hygger mig meget med at være med i den 30 dages butt lift challenge, selvom jeg sandelig godt kan mærke det i måsen. Jeg har gennemført øvelserne de første 7 dage, selvom jeg har været meget øm nogle dage. Gruppechatten hjælper mig meget til at få lavet øvelserne, og det er så fedt med de andres opbakning.

Med tanke på hvor øm jeg har været over de øvelser, så er jeg spændt på, hvordan den kommende uge kommer til at se ud. Umiddelbart ser det heldigvis ud til at være overkommeligt, så jeg hænger på :-)

2 kommentarer:

 1. Hejsa
  Dejligt, at det går fremad søde gæve kvinde. Så pyt med, at du har lid ondt i ballemusklerne. Ømme muskler giver god følelse af at være igang og der stadig er muller i kroppen. Jeg er bagud med at skrive og kommentere rundt omkring. Det må du undskylde, men glad er jeg på dine vegne.
  Knus herfra

  SvarSlet
 2. Kære Tove,
  du skal ikke undskylde, at du er bagud i blogland. Det er jeg også, men jeg trøster mig med, jeg nok skal nå det på et tidspunkt <3
  Ja, det er rart at mærke, at man har muskler i kroppen :-) kram <3

  SvarSlet

Du skal have tak for, at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det varmer og glæder mig :-)

Kærlig hilsen
Louise